Beleggen in Vastgoed

De Vastgoed Academy geeft jou alle tools en kennis om succes te behalen.

De Vastgoed Academy leert jou alles wat jij moet weten om een uitstekende vastgoedbelegger op de Nederlandse markt van Buy to Let vastgoed te worden. Buy to let met andere woorden is vastgoed voor de lange termijn verhuur. 

Vastgoed is geen “get rich quick”, maar wel een “get rich certain”. Het is voor de lange termijn en zorgt er voor dat je zowel zelf een mooi leven kan hebben alsmede dat je iets hebt om na te laten aan je kinderen of familie. 

Wekelijkse groepscoaching

Om jou te helpen, jou te motiveren en te inspireren hebben wij eigen wekelijkse groepscoaching calls zodat jij altijd jouw vragen kunt stellen en op de hoogte bent van de laatste strategieën en tactieken. Ook delen en vieren we elkaars successen. 

Martijn nodigt daarnaast zeer regelmatig gastsprekers uit omtrent diverse onderwerpen zoals crowdfunding, taxaties, mindset, financiering, belastingen, financiële vrijheid en nog veel meer. De calls worden altijd opgenomen mocht je er niet bij kunnen zijn of ze nog een keer terug willen zien. 

LEER HIER HOE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *